Matkasse i Jönköping

Matkassar i Jönköping – hemleverans av mat

Aktuella erbjudanden på matkassar Jönköping. Jämför och välj din favorit nedan. Alla leverantörer av matkassar som listas på denna sida är seriösa aktörer som du kan lita på. Saknar du en matkasse kan du hjälpa oss att bli ännu bättre genom att maila till oss.

Matkasse online

Linas Matkasse

Lina matkasse hjälper dig att få livspusslet att gå ihop. Varannan vecka kommer en välfylld matkasse hem till dörren, planerad in i minsta detalj med recept och ingredienser för 5 middagar åt ca 4 personer.

City Gross matkasse

City Gross matkasse erbjuder stor variation. Totalt finns 13 olika matkassar att välja bland. City gross matkasse finns bland annat som familjekassar, barnkassar, ekologiska och laktos- och glutenfria.

Middagsfrids matkasse

Middagsfrid var först ut med färdiga matkassar. Redan 2007 kom grundaren Kicki på idén med färdiga matkassar med recept. Idag levererar Middagsfrid matkassar till 300 postorter i Sverige.

Matkomforts Matkasse

Matkomfort är den lite lyxigare matkassen. Alla matkassar, eller rättare sagt lådor, och menyer är kockförberedda och lättlagade. Dessutom är alla såser och soppor gjorda från grunden av matkomforts kockar.

Simple Feast matkasse

Nyttig, god och hållbar matkasse. Tre kvällar med utsökta rätter, klara på 10 min. Välj mellan vår vegetariska eller veganska matkasse.

Spara tid

Slipp gå runt i tråkiga mataffärer och lägg tiden på något roligare. Med förbereda recept kastar du ihop middagen på ett nafs när det är dags för mat!

Kasta mindre mat

Med perfekta mängder av alla råvaror slipper du kasta mat. Det gör att du sparar både på plånboken och miljön. Bra för alla helt enkelt genom att beställa en matkasse.

Inspirerande

Med färdiga menyer slipper du leta recept och fundera på vad du ska äta. Istället får du inspirerande recept till både vardag och fest! Nya recept varje vecka utan behov av planering.

Frågor & Svar

Några av dom vanligaste frågorna vi fått

Ja, det finns flera alternativ och för en hållbar viktminskning i längden finns både en matkasse från Linas och en Viktväktarnas från CityGross

Ja, det finns det! Flera leverantörer ger möjligheten att själv skapa sin veckomeny genom att välja bland olika recept t.ex; Linas matkasse och City Gross där det går att byta ut middagarna så att passar alla i familjen.

Faktiskt inte, enligt det testet där Råd och Rön jämförde priset på olika matkassars innehåll i jämförelse med att handla samma varor i affären. Testet visade t.o.m. att det kan bli lite billigare att handla en matkasse på nätet.

Det gör det! Flera leverantörer erbjuder den möjligheten och enklast är att kolla bland matkassarna, så presenteras hela utbudet.

Ja, flera leverantörer erbjuder den möjligheten och hos de allra flesta finns det fruktkassar att köpa till. Som välsorterad matnätbutik med ett stort utbud är t.ex. Mat.se och för att handla billigt erbjuder Matsmart.se överskottsvaror med stora rabatter.

Om matkassar i Jönköping

Matkassar Jönköping fungerar som en prenumerationstjänst där ert hushåll får en matkasse med recept hemlevererat direkt till din dörr varje eller varannan vecka. För att vara säker på vad som gäller för just den matkasse du väljer så gå direkt in på matkassens hemsida och kontrollera. Vi listar här en jämförelse över vilka företag som erbjuder tjänster för hemleverans av matkassar Jönköping.

Olika matkassar

Det finns många matkassar att välja mellan och du kan sortera på vilken typ av matkasse du är intresserad av. I utbudet av matkassar finns bland annat matkassar som går snabbt att laga, vegetariska matkassar, laktosfria matkassar och matkassar som passar bra för barnfamiljer, och många fler.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *